Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV en haar supporters herdenken slachtoffers Volendam

23 januari 2001 01:04

Verslaggever: NvdL

Voor aanvang van het duel tegen RBC van komende zaterdag, zal ??n minuut stilte gehouden worden in het Philips Stadion. Dit om de slachtoffers te herdenken van de caf?ramp in Volendam. Inmiddels zijn meer dan tien bezoekers van het caf? overleden, tientallen mensen raakten verminkt. PSV en haar supporters zullen een paar dagen later opnieuw stilstaan bij de ramp. Ook voor het duel tegen Groningen van volgende week woensdag zal het ??n minuut stil zijn in het Philips Stadion.

Alle clubs in het betaalde voetbal staan tot en met 1 februari, bij alle competitiewedstrijden, stil ter nagedachtenis aan de ramp.

Meer op




Tags

ramp volendam caf aanvang groningen nagedachtenis rbc stilstaan stilte verminkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm alchemist bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage