Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman verwijt voorzitter onrust te kweken

27 april 2007 19:07 - Nu.nl

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet vanmiddag weten dat hij voorzitter Schuitema vooral verwijt dat hij voor onrust heeft gezorgd, zo zegt hij op Nu.nl. "Ik heb aangegeven dat ik enorm teleurgesteld ben over de wijze waarop hij heeft geantwoord op bepaalde vragen. Want daarmee laat je het in het luchtledige en laat je ruimte voor speculaties."

Dat hij eventueel geslachtofferd wordt vanwege de tegenvallende resultaten, vind hij te begrijpen. "Dat is voetbal. Als trainer ben ik verantwoordelijk en daar moet je ook niet voor weglopen. Maar een voorzitter moet geen ruimte geven voor speculaties. Die moet veel duidelijker zijn in zijn antwoorden. En als er dan maandag een situatie ontstaat dat ik niet te handhaven ben, dan snap ik dat toch. We zijn toch allemaal grote jongens?"

Meer op Nu.nl




Tags

koeman kweken speculaties duidelijker geantwoord luchtledige schuitema weglopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage