Transparent
Inloggen
Sluiten

'Schaars en andere AZ-spelers aangeboden bij PSV'

28 april 2007 12:33 - ED

Verslaggever: RvN

Het Eindhovens Dagblad meldt dat AZ-speler Stijn Schaars ??n van de spelers is in wie PSV een versterking voor komend seizoen ziet. PSV heeft volgens het ED begrepen dat Schaars openstaat voor een overgang. De linksbenige international zou via het makelaarscircuit bij PSV zijn aangeboden. Opmerkelijk is dat meerdere spelers van AZ op die manier onder de aandacht zijn gebracht bij de regerend landskampioen. Manager technische zaken Stan Valckx: "Ik kan dat niet ontkennen, maar op dit moment wil ik er verder niet op in gaan."

PSV heeft zijn plannen voor het nieuwe seizoen al grotendeels rond. De invulling is mede afhankelijk van het bereiken van de Champions League. Een van de andere speerpunten is aanvaller Roy Makaay. Verder richt de club zich op twee topverdedigers en een drietal aankopen voor de breedte.

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

breedte makaay makelaarscircuit ontkennen opmerkelijk stijn topverdedigers valckx

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage