Transparent
Inloggen
Sluiten

'Interesse topclub voor Gomes, Alex bevestigt dichtbij transfer Chelsea te zijn'

1 mei 2007 07:21

Verslaggever: RvN

In de Braziliaanse media zinspeelden Gomes en Alex na het kampioenschap op een transfer. Alex liet weten een gesprek met Mourinho en Chelsea gehad te hebben. De Engelse club wil hem nu naar Engeland halen. Het enige wat een overgang nog in de weg zou kunnen staan is een werkvergunning, die zou Chelsea nu proberen te verkrijgen, zo liet Alex weten tegenover Globoesporte.

Gomes op zijn beurt sprak tegenover O Documento over de interesse van een echte Europese topclub. Die club zou nog geen officieel bod hebben uitgebracht op de speler. Het zou twijfelen of het Gomes al deze zomer of over een jaar zou willen overnemen. De PSV doelman liet weten afgesproken te hebben dat hij niet zou laten weten om welke club het gaat. Wel wilde hij duidelijk aangeven dat hij het erg naar zijn zin heeft bij PSV en absoluut niet weg hoeft.

Meer op




Tags

gomes chelsea documento engeland globoesporte mourinho verkrijgen werkvergunning zinspeelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman