Transparent
Inloggen
Sluiten

Oefenwedstrijden in Brabant ipv China, Zuid-Amerikanen morgen al naar huis

1 mei 2007 19:33

Verslaggever: RvN

Nu.nl meldt dat de selectie van PSV vrijdag de training zal hervatten. Dat zal dan gebeuren met een kleine selectie. De Zuid-Amerikaanse spelers mogen woensdag al naar huis om zich voor te bereiden op hun mogelijke deelname aan de Copa America, het kampioenschap van Zuid-Amerika dat tussen 26 juni en 15 juli in Venezuela wordt afgewerkt.

PSV traint door tot zaterdag 26 mei. Volgens Valckx speelt de Eindhovense ploeg waarschijnlijk nog een paar vriendschappelijke wedstrijden in de Brabantse regio tegen amateurclubs. Een trip naar China is niet meer haalbaar. Daarvoor werd de ploeg te laat kampioen om dat nog te kunnen plannen.

Meer op




Tags

china amerika valckx venezuela

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje