Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bod van 16 miljoen dollar op Farfan, Pizarro wil niet en is te duur'

1 mei 2007 20:17

Verslaggever: RvN

Media in Peru raken deze dagen ook niet uitgepraat over het behaalde kampioenschap van PSV, de toekomst van Farfan en die van Pizarro. Volgens nationale media van peru lijkt het bijna uitgesloten dat Pizarro naar PSV gaat. De spits zou daar zelf niet voor open te staan en liever naar een van de grote competities te willen. Daarbij eist Pizarro naar verluidt een salaris van 4 miljoen euro van Bayern. Om die reden kan hij dan ook vertrekken bij de Duitsers. PSV zal dan naar verwachting ook nooit aan de salariswensen van de spits kunnen voldoen.

Kranten melden verder dat Sevilla 16 miljoen dollar zou bieden voor Jefferson Farfan. Dat meldt onder andere La Republica. Die krant schrijft verder uitgebreid over de oproepen van PSV fans op de forums van PSV Netwerk dat Farfan nog een jaar moet blijven. Meerde kranten, zoals ook het Spaanse ABC, namen deze reacties van de PSV fans van La Republica over.

Meer op




Tags

farfan pizarro peru republica bayern eist meerde salariswensen sevilla uitgepraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte