Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij: PSV moet investeren

1 mei 2007 20:27

Verslaggever: RvN

Tegenover De Gelderlander gaf Van Raaij het advies aan de PSV top om nu vooral door te investeren ,,Het belangrijkste is dat de club stabiliteit biedt om topprestaties ook in de toekomst te waarborgen. Mijn motto is altijd geweest: je moet PSV leiden als een onderneming en beleven als een club. De commissarissen staan er iets te ver vanaf om dat op die manier in te vullen. PSV heeft nu als voordeel dat het in financieel opzicht een gouden jaar heeft beleefd. Ik denk dat de netto-winst richting de tien miljoen zal gaan. De cruciale vraag is; ga je dat bedrag reserveren om mogelijke tegenvallers in de toekomst te weerstaan of ga je investeren om op niveau te blijven. Ik zou het laatste doen."

Meer: De Gelderlander

Meer op




Tags

raaij gelderlander motto netto reserveren tegenvallers topprestaties waarborgen weerstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage