Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: maandag duidelijkheid

4 mei 2007 15:14

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet vanmiddag tegenover De Telegraaf weten maandag duidelijkheid te zullen geven over zijn toekomst bij PSV. De Eindhovense clubleiding sprak vrijdag met de huidige trainer. Koeman wilde na afloop van het gesprek met voorzitter Frits Schuitema en de leden van de Raad van Commissarissen echter nog geen uitsluitsel geven over zijn toekomst binnen PSV. De trainer zal pas maandag bekendmaken of hij ook volgend seizoen op De Herdgang is te bewonderen.

Koeman wilde niet zeggen of hij of de directie van PSV om bedenktijd heeft gevraagd. "Daar ga ik niet op in. Ik ga nu twee dagen naar mijn huis in Portugal. Maandag zullen de club en ik wel met een verklaring komen. Daar wil ik het nu bij laten?, stelde de trainer op de parkeerplaats bij het Philips-stadion.

Meer op




Tags

koeman bekendmaken frits herdgang parkeerplaats portugal schuitema telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage