Transparent
Inloggen
Sluiten

Britse geruchten over Nilis

5 februari 2000 12:32

Verslaggever: RvW

In de Britse media gonst het van de geruchten over een eventueel directe overgang van Nilis naar Liverpool. PSV zou, nadat Nilis heeft laten weten volgend seizoen naar Groot-Brittanie te willen, bereid zijn Nilis nog voor het einde van het seizoen van de hand te doen voor een bedrag van 500.000 pound (zo'n 1,5 miljoen gulden), omdat Nilis aan het einde van het seizoen transfervrij zou zijn.

Gezien de uitspraken van het management van PSV dat zij absoluut niet bereid zijn Nilis voor het einde van de competitie van de hand te doen, lijkt een overgang naar Liverpool niet realistisch.

Nilis zou in Liverpool overigens 2e keus zijn. De club is in grote problemen en zoekt per direct een nieuwe aanvaller om de blessureproblemen op te lossen. Daarvoor onderhandelt het nu met Leicester over Heskey voor een bedrag dat tegen de 30 miljoen gulden aan zou liggen. Als dat op korte termijn mislukt, zou Nilis de reserve zijn en zou hij per direct overgenomen worden, aldus de Britse geruchtenmachine die volop draait rondom Liverpool.

Volgens betrouwbare bronnen echter is Luc Nilis al zo goed als rond met Glasgow Rangers over een overgang, zo wisten wij eerder te melden.

Meer op




Tags

nilis liverpool gulden blessureproblemen brittanie geruchtenmachine glasgow gonst heskey leicester pound rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage