Transparent
Inloggen
Sluiten

Carriere Nilis definitief voorbij

24 januari 2001 19:51

Verslaggever: RvW

De voetbalcarriere van Luc Nilis is definitief voorbij. Luc Nilis maakte vandaag bekend dat hij niet meer zal terugkeren in het internationale voetbal. Uit medisch advies werd duidelijk dat Nilis nooit meer op hoog niveau zijn sport zou kunnen bedrijven. Nilis leek te berusten in zijn afscheid al gaf hij wel aan het heel erg jammer te vinden dat hij zichzelf nooit had kunnen bewijzen bij Aston Villa.

'Niets kan het feit voor hem compenseren dat hij niet meer in staat is voor Aston Villa te spelen, iets waar hij al die tijd zo naar uitkeek. Het is eveneens een grote teleurstelling voor de club, die een spits van wereldklasse verliest. Nilis was een geliefd lid van onze club en hij blijft hier altijd welkom.' aldus de voorzitter van Aston Villa op de persconferentie.

De voormalige aanvaller van PSV heeft na zijn vertrek bij PSV nog maar enkele wedstrijden voor Aston Villa uit kunnen komen. Onlangs kwam er een video uit met de hoogtepunten van Nilis bij PSV. Bij die hoogtepunten zal het voor Nilis in het voetbal dus blijven.

Aanstaande zondag zal Nilis wel aanwezig zijn bij het VVCS Gala. Hij is genomineerd voor de titel van 'Speler van het Jaar 1999/2000' in de KPN Eredivisie.

Meer op




Tags

nilis villa hoogtepunten berusten eredivisie gala geliefd kpn titel uitkeek voetbalcarriere vvcs wereldklasse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage