Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu neemt de tijd voor beslissing

8 mei 2007 19:04

Verslaggever: TS

Phillip Cocu neemt de tijd voor zijn beslissing om al dan niet door te gaan met voetballen. "Ik ga nu eerst lekker genieten van een vakantie en kijk in juli of zelfs augustus wel ?f en zo ja waar ik mijn loopbaan vervolg." Cocu zei dinsdag wel dat hij niet meer zit te wachten op een verlenging van zijn loopbaan in een loodzware competitie. "Als ik besluit om door te gaan, moet het in ieder geval een leuk avontuur zijn. Mijn zaakwaarnemer weet wel wat ik wil." De routinier voelt ook geen tijdsdruk van het Australische Sydney FC. "Als ze niet willen wachten, dan komen ze vanzelf bij andere spelers uit."

Het komend seizoen kan de middenvelder in ieder geval nog niet zijn diploma coach betaald voetbal halen omdat er dan geen cursus begint. "Maar ik wil dat diploma wel halen", aldus Cocu.

Meer op




Tags

cocu diploma australische cursus routinier sydney tijdsdruk verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis