Transparent
Inloggen
Sluiten

Onrust rond Lazovic in Arnhem, spits wil niet naar Rusland

14 mei 2007 18:45

Verslaggever: RvN, Thomas Luijben

In Arnhem was het de laatste dagen onrustig rond Danko Lazovic. Toen hij niet op de training kwam opdagen gisteren, waren er direct berichten dat de spits een transfer naar PSV zou willen forceren. Een en ander werd versterkt door de mindere prestaties van de aanvaller de laatste wedstrijden. Lazovic was onbereikbaar en ook zijn zaakwaarnemer liet weten dat hij niet op de hoogte was waar Lazovic was. TV Gelderland meldt vandaag dat Lazovic de training gemist blijkt te hebben, omdat hij zich had verslapen zondag. Het zou geen bewuste actie zijn geweest.

Wel maakt de spits zich zorgen dat hij niet tegen zijn zin in wordt verkocht door Vitesse aan een club uit Rusland of de Oekraine.

"Ik wil niet naar Rusland. Ik wil hier in Nederland blijven. Het is niet mijn probleem als Vitesse geld wil verdienen aan mij. Ik ben blij dat ik hier ben. Ik denk helemaal niet aan een transfer, ik ben alleen bezig met Vitesse", zegt de spits ge?motioneerd.

Meer op




Tags

lazovic rusland arnhem vitesse danko gelderland motioneerd nederland oekraine opdagen verslapen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis