Transparent
Inloggen
Sluiten

De Mos: Lazovic twee klassen beter dan Arouna Kon

17 mei 2007 17:07

Verslaggever: RvN

Na afloop van Vitesse-NEC, dat werd beslist door een doelpunt van Lazovic, liet de Servische spits weten graag naar PSV te willen. Hij gaf echter aan dat er nog geen contact is. "Ik wil graag naar PSV. Dat is de mooiste club in Nederland. Er is nog geen contact, ik lees alleen in de krant dat ze belangstelling voor mij hebben" zo staat te lezen op AD.nl.

Volgens Aad de Mos moet PSV hem direct halen. ,,Als ik morgen trainer van PSV zou zijn, wist ik het wel. Dan zou ik hem gelijk halen. Lazovic is een sensatie. Hij heeft zijn vizier gericht op de top, daar waar hij bij Feyenoord is weggevallen. Wij hebben Lazovic opgeraapt en nu wil hij de stap terug omhoog maken."

"Ik wist dat hij goed kon voetballen, maar niet dat hij zo goed was. Lazovic is werelds. Ik vind hem twee klassen beter dan Arouna Kon?."

Meer op




Tags

lazovic klassen mos feyenoord nederland opgeraapt sensatie vitesse vizier werelds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bla boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen schouten seat sparta teze til tillman