Transparent
Inloggen
Sluiten

Vogel en Bouma weer bij selectie

26 januari 2001 15:38 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: NvdL

De geblesseerde spelers Johan Vogel en Wilfred Bouma hebben zich vandaag weer aangesloten bij de selectie. Vogel was de afgelopen dagen absent op de trainingen wegens een slepende blessure. Uit voorzorg speelde hij niet tegen FC Den Bosch afgelopen woensdag. Hij is weer fit en zit weer bij de selectie voor het duel tegen RBC van komende zaterdag. In de wedstrijd tegen FC Den Bosch ging Wilfred Bouma door zijn enkel. De aard van de blessure was nog onduidelijk, maar het ziet er naar uit dat hij gewoon kan spelen tegen RBC.

Onduidelijk is nog of trainer Gerets het tweetal daadwerkelijk zal opstellen. In ieder geval mist PSV van Bommel wegens een schorsing en Ramzi wegens interlandverplichtingen.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

bouma vogel rbc wilfred absent bommel gerets ramzi slepende voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte