Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat verstoring huldiging ongemoeid

25 mei 2007 16:24 - Nu.nl

Verslaggever: TS

De supporters die op 1 mei tijdens de huldiging van PSV in het Philipsstadion het speelveld opkwamen, worden door de club niet bestraft. Volgens veiligheidsco?rdinator Frank Wijnveld kunnen geen stadionverboden worden opgelegd omdat PSV de poorten voor iedereen had opengesteld. "Zodra iemand een toegangskaartje koopt voor een wedstrijd van PSV gaat hij akkoord met de huisregels van de club. Dat betekent bij het betreden van het speelveld dus een boete van 15.000 euro en een stadionverbod. Door de vrije toegang waren deze regels niet van toepassing."

Volgens Wijnveld behoorde een groot deel van de ordeverstoorders tot een groep supporters die al een stadionverbod was opgelegd.

Meer op Nu.nl




Tags

huldiging ongemoeid stadionverbod verstoring wijnveld betreden huisregels opengesteld opkwamen ordeverstoorders philipsstadion rdinator stadionverboden toegang toegangskaartje toepassing veiligheidsco

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte