Transparent
Inloggen
Sluiten

Lazovic wil dolgraag met Farfan spelen

27 mei 2007 10:23

Danko Lazovic laat in Sportweek weten het fantastisch te vinden om samen met Farfan te spelen. "Hij heeft alles in huis. Kracht, snelheid, techniek, scorend vermogen. Hij is belangrijker voor de ploeg dan Alves. Hij is z? compleet, van hem kan ik nog veel leren", aldus Lazovic die niet de mening van zijn coach Aad de Mos deelt dat de Servier twee klassen beter is dan Kon?. "Dat is leuk, maar die mening deel ik niet. Kon? is basisspeler bij PSV, ik bij Vitesse. Kon? is sterk en heeft een actie. Kon? is een klasbak."

Naast spelen met Farfan wil Danko Lazovic dolgraag dat zijn familie hem op de Servische televisie in de Champions League ziet spelen. "Dat is een droom die snel moet uitkomen. Ik speel vier jaar in het buitenland en heb die Champions League-hymne nog nooit live gehoord. Als ik ooit naar een internationale topclub wil, m??t ik Champions League hebben gespeeld. PSV is daar als enige club in Nederland zeker van. PSV is de beste club in Nederland. Iedere speler wil daar naartoe", aldus Lazovic die Arnhem alleen via de voordeur wenst te verlaten en anders niet.

Meer op




Tags

lazovic farfan danko nederland alves arnhem hymne klasbak klassen mos scorend sportweek vitesse voordeur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte