Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat verdachte: 'Kromkamp sloeg vriendin niet'

Verslaggever: TS

Advocaat Frank de Leeuw van ??n van de verdachte die vastzitten in verband met de zaak-Kromkamp ontkent dat de voetballer zijn vriendin geslagen zou hebben. De Telegraaf kwam vanochtend met dat gerucht. De twee 18-jarige jongens zouden vervolgens voor haar in de bres gesprongen zijn. De advocaat bevestigd voor Omroep Brabant wel een ruzie maar ontkend dat Kromkamp zijn vriendin geslagen zou hebben. "Het was geen zo hoog oplopende ruzie dat doorvoor in de bres gesprongen had moeten worden", aldus Advocaat Frank de Leeuw.

Verder benadrukte de advocaat dat de jongens geen idee hadden dat ze met Jan Kromkamp van PSV te maken hadden. Ze hebben ook absoluut niets tegen Jan Kromkamp of tegen PSV. Ze hebben zelfs heel veel spijt. "Mijn client, en ik dacht de medeverdachte ook, hebben heel veel spijt dat het allemaal zo gelopen is. Dit was hun bedoeling niet".

Meer op Omroep Brabant (mediabestand)




Tags

advocaat kromkamp bres leeuw client doorvoor medeverdachte telegraaf vastzitten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis