PSV start tweede helft competitie uitstekend

27 januari 2001 21:54

Coach Gerets had zich voorgenomen in de tweede competitiehelft met name in thuiswedstrijden meer te gaan bieden aan het publiek. PSV bood het publiek in de eerste competitiewedstrijd direct 6 goals. Het versloeg RBC Roosendaal met 6-0. Mateja kezman was opnieuw op dreef. De spits van PSV scoorde opnieuw 3 goals. Binnen 20 minuten had de aanvaller van PSV de 1-0 en de 2-0 binnengeschoten. Doordat RBC-er Cas in eigen goal schoot ging PSV met een veilige 3-0 voorsprong rusten. In de tweede helft vervolgde Kezman zijn show met zijn derde treffer. Arnold Bruggink completeerde vervolgens de 6-0 met 2 treffers, waarvan de eerste uit een penalty.