Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Perez voor drie jaar naar PSV

11 juni 2007 07:04 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Volgens het Algemeen Dagblad tekent Kenneth Perez deze week een driejarig contract bij PSV. De bijna 33-jarige Deen is persoonlijk akkoord met de landskampioen; PSV en Ajax zijn dicht bij een sluitende afspraak over de transfersom. Na een gesprek met Koeman koos hij voor PSV.

,,Kenneth heeft zijn voorkeur uitgesproken, maar wij zijn nog wel in gesprek met Ajax,?? zegt Valckx. ,,Je weet nooit of dat tot problemen leidt. Natuurlijk weten wij wat Ajax wil, we hopen binnen een paar dagen duidelijkheid te geven.??

,,We wilden,?? zegt Valckx, ,,sowieso vier topaanvallers hebben. Lazovic komt binnen met een schorsing en in januari zijn we ook Kon? een paar weken kwijt door de Afrika Cup. Lazovic is een echte spits, maar zowel Perez, Farf?n als Kon? kan op meerdere posities uit de voeten. Als we er met Ajax uitkomen, zijn we zeer tevreden.??

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

perez lazovic valckx afrika farf koeman topaanvallers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis