Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Netwerkcup 2007, veldeditie

12 juni 2007 00:03

Verslaggever: Peejay

Afgelopen zaterdag heeft op sportpark "de Hondsheuvels" de 3e veldeditie van de PSV Netwerkcup 2007 plaatsgevonden. Er waren 16 deelnemende teams (een record aantal voor dit veldtoernooi), waarvan 8 nieuwe teams.

Deze 16 teams waren ingedeeld in 4 poules van 4 teams. Na het spelen van de poulewedstrijden plaatste de nummers 1&2 van iedere poule voor de KO-fase voor plaats 1 t/m 8. De nummers 3&4 gingen naar de KO-fase voor plaats 9 t/m 16.

Het spelen van alle wedstrijden was de eindstand van dit toernooi alsvolgt:

1. Boys from Gouda
2. FC Fred
3. Mooi Leve
4. BOR United
5. Gooische Boeren
6. FC Balla Balla
7. PSV Zuipsite
8. Brabo Limbo United

9. KC de Bierrel
10 FC op z'n BEST
11 DC United
12 FC Acht on Tour
13 FC Losse Schoenveter
14 Tukkers United
15 FC Dol in 't Rond
16 FC Bal op 't Dak

De Fairplaycup ging dit jaar naar KC de Bierrel.

Op het weer na was het een zeer geslaagd toernooi. De organisatie kreeg van iedereen complimenten voor de uitvoering van dit toernooi en de organisatie en CVV Rust Roest bedankt alle deelnemende teams voor de fantastische dag.

De organisatie feliciteert via deze weg nogmaals de prijswinnaars van deze editie van de PSV Netwerkcup. Tot volgend jaar bij de 4e veldeditie van de PSV Netwerkcup en tussentijds de 5e editie van de indooreditie van de PSV. Houd voor updates van dat toernooi de voorpagina van dit forum in de gaten.

Meer op




Tags

netwerkcup veldeditie balla bierrel editie alsvolgt boeren bor brabo cvv dak dol fairplaycup gooische gouda hondsheuvels indooreditie leve limbo poules poulewedstrijden prijswinnaars roest schoenveter tour uitvoering veldtoernooi voorpagina zuipsite

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje