Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud bedankt Luc Nilis

28 januari 2001 22:28

Verslaggever: NvdL

Ruud van Nistelrooy heeft op het profgala van de VVCS op emotionele wijze Luc Nilis bedankt voor de twee seizoenen dat het koppel samenspeelde. Alvorens Ruud aan het woord kwam kreeg Nilis een langdurige staande ovatie van de spelers, coaches en metgezellen, aanwezig in Veldhoven, waar het jaarlijks gala ditmaal plaatsvond.

Nilis was ontroerd door de aandacht. Hij had even getwijfeld of hij wel zou komen, maar was uiteindelijk blij dat hij alsnog besloot aanwezig te zijn.

Ruud van Nistelrooy besloot vervolgens de avond door Nilis persoonlijk toe te spreken. Hij bedankte de Belg voor de twee schitterende jaren bij PSV. "Ik ben nu voor de tweede achtereenvolgende keer voetballer van het jaar, het is niet verwonderlijk dat ik die twee jaar met jou heb samengespeeld," aldus van Nistelrooy. Van Nistelrooy overhandigde Nilis vervolgens een persoonlijk cadeau. De dasspeld werd goed ontvangen door de Belg.

Meer op




Tags

nilis nistelrooy cadeau dasspeld ditmaal gala koppel metgezellen ontroerd ovatie plaatsvond profgala veldhoven verwonderlijk vvcs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte