Transparent
Inloggen
Sluiten

Toch scheurtje in meniscus Aissati

13 juni 2007 21:32 - KNVB.nl

Verslaggever: RvN

Een tweede MRI-scan vandaag heeft uitgewezen dat Aissati toch een scheurtje heeft opgelopen in de binnenmeniscus van zijn rechterknie. Hij zal in ieder geval tijdens dit toernooi niet meer in actie kunnen komen. Aissati keert voor nader onderzoek en behandeling terug naar PSV.

Voor Jong Oranje-coach Foppe de Haan is het uitvallen van de middenvelder een flinke streep door de rekening. ,,Dit is absoluut een tegenslag. Hij speelde een grote rol in mijn tactisch plan. Isma?l is een voetballer met dusdanige specifieke kwaliteiten dat hij eigenlijk niet te vervangen is. Hij kan met een individuele actie wat extra?s brengen. Met zijn vertrek zal de nadruk meer op de teamprestatie komen te liggen in plaats van op individuele kwaliteiten."

,,Dit is natuurlijk heel erg", reageert Isma?l Aissati op het nieuws dat hij vanmiddag te horen kreeg. ,,Na het eerste onderzoek dacht ik dat het wel meeviel en dat ik de wedstrijd tegen Belgi? op zaterdag zou kunnen halen. Vandaag heb ik helaas te horen gekregen dat er toch een klein scheurtje in de meniscus zit. Het is dan het beste om geen enkel risico te nemen en om te proberen zo snel mogelijk weer fit te worden."

Meer op KNVB.nl




Tags

aissati meniscus isma belgi binnenmeniscus foppe haan jong mri oranje rechterknie scan teamprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage