Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Oranje plaatst zich voor Olympische Spelen

13 juni 2007 22:40

Jong Oranje heeft zich woensdagavond geplaatst voor de Olympische Spelen in Peking volgend jaar. De voetballers van Foppe de Haan wonnen in Groningen ook hun tweede groepsduel op het EK onder 21. Portugal werd in de Euroborg met 2-1 verslagen. In andere taken van sport wordt de Olympische Spelen als het allerhoogtse podium beschouwd. Geen enkele Nederlandse betaald voetballer was ooit op de Olympische spelen actief.

Ryan Babel scoorde in de eerste helft uit een strafschop. De 2-0 kwam na de pauze van Maceo Rigters. Voor Portugal scoorde Miguel Veloso (de zoon van). Met nog een groepswedstrijd te gaan, is Jong Oranje al zeker van een plek in de halve finales, en dat is ook de kwalificatie-eis voor de Spelen. Zaterdag staat het laatste groepsduel tegen Belgi? op het programma. Belgi? heeft dan aan een gelijkspel genoeg om de halve finales en de Spelen te bereiken.

Meer op




Tags

jong oranje belgi groepsduel plaatst portugal allerhoogtse babel euroborg foppe groepswedstrijd groningen haan kwalificatie maceo pauze peking rigters veloso

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman