Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaak Perez op scherp gezet

15 juni 2007 08:32 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

De felle uitlatingen van de zaakwaarnemer van Kenneth Perez aan het adres van Henk ten Cate zijn niet goed gevallen in Amsterdam.

Algemeen directeur Maarten Fontein: "Dat zijn manager nu suggereert dat Henk ten Cate zijn transfer naar PSV tegenhoudt, is klinkklare nonsens. Het is Perez zelf die ten aanzien van PSV en Feyenoord nu al vier keer zijn mening heeft veranderd. Bovendien is hij degene die van zijn nog doorlopende contract afwil. Daarom hebben wij ook het recht om te bepalen voor welk bedrag het contract moet worden afgekocht en niet Perez en zijn manager. Daar draait het momenteel om en niets anders.

Echter volgens de Metro zijn zowel Stam, Sneijder, Huitinga als Babel naar de leiding gestapt om zich te beklagen over het gedrag van de Deen. E?n van deze toonaangevende spelers heeft zelfs het vertrek van Perez geeist. Ook zou de Deen na zijn discriminerende opmerking niet meer door ??n deur kunnen met coach Henk ten Cate. Veelal als invaller kwam Perez dit seizoen in de competitie tot maar liefst 12 doelpunten.

Meer: De Telegraaf

Meer op De Telegraaf




Tags

perez cate adres afwil babel discriminerende doorlopende feyenoord fontein huitinga klinkklare metro nonsens stam tegenhoudt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte