Transparent
Inloggen
Sluiten

Reker: ontwikkeling Feyenoord goed voor Nederlands voetbal

30 juni 2007 10:01 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

De nieuwe algemeen directeur van PSV Jan Reker liet in het Algemeen Dagblad weten dat de ontwikkeling die Feyenoord nu ondergaat goed is voor het Nederlands voetbal.

"Wat Feyenoord heeft gedaan tot nu toe, is gewoon goed voor het hele Nederlandse voetbal. Daarmee zeg ik niets bijzonders, iedereen moet dat inzien. Een sterk Feyenoord is goed voor de eredivisie, goed voor de concurrentie aan de top, goed voor de aandacht voor de eredivisie en goed voor de status van ons clubvoetbal."

"Ik heb het idee dat ze bij Feyenoord de zaken nu goed voor elkaar hebben. Dat kan haast niet anders, anders haal je geen spelers als Roy Makaay binnen. Hoe ze het financieren, weet ik niet en dat gaat me ook niet aan."

"Ik hoop alleen wel voor de club, dat de goede jeugdspelers die ze daar ontegenzeglijk hebben, niet ondersneeuwen bij al die nieuwe, gearriveerde spelers. Feyenoord heeft die jonge spelers hard nodig om deelname in spelersfondsen voor investeerders aantrekkelijk te houden. Dat is belangrijk voor de toekomst van de club."

Meer op Algemeen Dagblad


Tags

feyenoord reker eredivisie bijzonders clubvoetbal financieren gearriveerde haast makaay ondersneeuwen ontegenzeglijk spelersfondsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.997 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh china chloroquine corona crockett definitie economie flitsphirips fox griep griepgolf huur james nederland nikiforov overbevolking piroe rigo romario seizoenskaart sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly wethoudervanjuine