Transparent
Inloggen
Sluiten

Atlas ontkent formeel bod op Guardado

3 juli 2007 22:18 - ESPN

Verslaggever: RvN

De zaakwaarnemer van Guardado bevestigde tegenover ESPN dat de speler akkoord is met PSV, nadat zij maandag een aanbod ontvingen. Volgens de zaakwaarnemer heeft PSV ook een bod uitgebracht bij diens club Atlas. Dat wordt door de voorzitter van die club ontkend. Volgens hem is er nog geen formeel bod. Hij liet weten dat Atlas zijn speler het liefst wil behouden. Indien de speler wegwil is er echter de afspraak met de speler dat Atlas mee zal werken als er een goede transfer wordt geboden. Volgens de voorzitter bedraagt de contractuele afkoopsom 8 miljoen euro en wordt die ook door de club gevraagd. In de media wordt beweerd dat PSV slechts 50% van de transferrechten zou willen overnemen. De voorzitter liet weten daar in ieder geval niet aan mee te willen werken.

Meer op ESPN




Tags

atlas formeel guardado espn ontvingen wegwil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage