Transparent
Inloggen
Sluiten

Guardado's Atlas sluit deal met Robert niet uit, maar zaak tegen Betis zorgt voor problemen

4 juli 2007 23:20 - Medio Tiempo

Verslaggever: RvN

Atlas heeft vandaag laten weten dat ze besloten hebben om Guardado te verkopen als het gewenste bedrag wordt betaald. De afgelopen dagen gaf de club aan de middenvelder eigenlijk helemaal niet te willen verkopen. De speler heeft de club overtuigd dat hij absoluut wegwil, aldus de vice-president. Atlas zal hem nu verkopen aan de hoogste bieder, PSV of een andere club, mits dat bod hoog genoeg is.

De vice-voorzitter sluit niet uit dat Robert nog betrokken wordt in de deal. Atlas wil de spits al langer graag terug naar Mexico halen. Volgens de vice-voorzitter is de kans op een deal met de beide spelers klein, omdat een rechtzaak van PSV tegen Betis de zaken bemoeilijkt. Eerder dit jaar werd er door PSV en Betis gemeld dat de transfer van Robert naar Betis definitief rond was. De afgelopen weken verschenen er echter berichten dat de Spanjaarden afwillen van Robert en niet willen betalen.

Meer op Medio Tiempo




Tags

atlas betis guardado afwillen bieder mexico rechtzaak wegwil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje