Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing PSV - FC Groningen

31 januari 2001 08:15

Verslaggever: RvW

Vanavond speelt PSV om 20.00 uur in het Philips Stadion de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Van Dijk. Vanaf 18.30 uur zijn er op vertoon van een PSV Clubcard kaarten te koop aan de kassa van het stadion. Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.

Eric Gerets kan nog niet beschikken over Ramzi die rust krijgt, Lucius (ziek), Van Nistelrooy, Van der Weerden en Stinga. Mark van Bommel keert na zijn schorsing voor de wedstrijd tegen RBC weer terug in het elftal.

Ook FC Groningen mist een aantal spelers. Opvallendste afwezige is aanvaller Martin Drenth, die door de clubleiding disciplinair geschorst naar aanleiding van zijn gedragingen in het trainingskamp. De Braziliaan Hugo ontbreekt wegens een schorsing.

Meer op




Tags

groningen voorbeschouwing afwezige bommel braziliaan clubcard dijk disciplinair drenth gedragingen gerets kassa lucius nistelrooy opvallendste ramzi rbc stinga trainingskamp vertoon weerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage