PSV loopt 3 punten in op Feyenoord

31 januari 2001 22:03

PSV is door een 3-0 overwinning op FC Groningen 3 punten ingelopen op Feyenoord. De Rotterdammers verloren vanavond met 1-0 van Heerenveen door een doelpunt in de laatste minuut van Dennis de Nooijer. PSV zelf stond bij rust al met 2-0 voor tegen FC Groningen door doelpunten van Mateja Kezman en Johann Vogel. Na rust kwam daar nog een doelpunt van Mark van Bommel bij. Groningen speler Van de Looi moest een kwartier voor tijd na een tackle zijn tweede gele kaart en dus een rode kaart incasseren. Meeste interesse tijdens de wedstrijd van PSV ging echter uit naar de stand in Heerenveen. PSV heeft nu nog twee punten achterstand op Feyenoord en heeft daardoor in principe alles weer in eigen hand.