Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Perez alsnog naar PSV

11 juli 2007 16:50 - PSV.NL

Verslaggever: BvT

Kenneth Perez speelt de komende twee seizoenen in een PSV-shirt. PSV heeft daarnaast een optie voor nog een jaar. De Eindhovense club meldt vandaag dat ze alsnog tot overeenstemming is gekomen met zijn vorige club, Ajax. Lange tijd hing de transfer in de lucht, maar vond men in Amsterdam de prijs die PSV wilde betalen te laag. Afgelopen week zocht Ajax, volgens de geruchten, weer contact om alsnog tot een deal te komen.

De clubs hebben geen mededelingen gedaan over de uiteindelijke transfersom. Donderdag vindt de medische keuring plaats; dit is de laatste hobbel alvorens de transfer definitief kan worden genoemd.

Kenneth Perez speelde in ??n seizoen 45 offici?le wedstrijden voor Ajax, waarin hij 17 doelpunten maakte. Voordat de 32-jarige Deen naar Ajax kwam, was hij in dienst van FC Kopenhagen, MVV en AZ. Met de komst van Perez gaat een wens van PSV-trainer Koeman in vervulling.

Meer op PSV.NL




Tags

perez hobbel keuring koeman kopenhagen lucht mededelingen vervulling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis