PSV wint met 0-10 van Sparta 25

19 juli 2007 18:51

PSV heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Sparta'25 gewonnen. Tegen de amateur derdeklasser won PSV met 0-10. Na 45 minuten stonden de Eindhovenaren al met 0-4 voor door doelpunten van Lazovic, Da Costa, Simons (penalty) en Kone. Na rust liep PSV verder uit naar de 0-10 eindscore. Bakkal (2x) opnieuw Kone en Afellay (2) en Marcellis zorgden voor de doelpunten in de tweede helft.

PSV was uiteraard heer en meester tegen de amateurs, maar spande zich niet overmatig in om er een topscore uit te halen. Reserve Otman Bakkal moest na een charge door Sparta'25 al na 2 minuten warmlopen en zou uiteindelijk binnen het half uur Tommie van der Leegte vervangen. Bij PSV stond de stagiair Loria uit Kazachstan op het doel, hij hield zijn doel simpel schoon. Pas vier minuten voor tijd ontstond de eerste doelkans voor de amateurs.

Opstelling PSV: Loria, Alcides, Da Costa, Salcido, Zonneveld, Simons, Van der Leegte, Aissati, V?yrynen, Lazovic en Kon?.
Wissels: Roorda, Kromkamp, Addo, Rajkovic, Marcellis, F?her, Bakkal, Zeefuik en Afellay.