PSV wint met 0-10 van DOSKO 32

21 juli 2007 13:25

PSV heeft de oefenwedstrijd tegen derdeklasser DOSKO 32 met 0-10 gewonnen. Die grote uitslag kwam pas in de tweede helft tot stand. De ruststand was pas 0-2 voor PSV. Doelpuntenmakers waren Lazovic (4), Kone (2), Aissati (2), Bakkal en Afellay.

Na 20 minuten was het nog steeds 0-0. Met nam in de beginfase had PSV diverse goede kansen, maar zag steeds een uitstekende keeper tegen zich. Reis speelt zijn eerste duel. Hij was nog niet erg gelukkig in de afronding.

PSV kwam maar moeizaam tot scoren. Otman Bakkal zorgde na ongeveer een half uur spelen eindelijk voor de 0-1. een minuut of vijf daarna wist Afellay de 0-2 binnen te schieten. PSV kwam tegen de derdeklasser in de eerste 45 minuten niet verder dan een 0-2 ruststand.

Na rust bracht Ronald Koeman 10 nieuwe spelers in het veld, Alleen Rajkovic mocht ook in de tweede helft terugkeren. Na zo'n tien minuten was het Lazovic die de 0-3 binnenschoot. Lazovic zorgde voor de 0-4. Aissati maakte na een schitterende actie de 0-5. Vervolgens ging het hard bij PSV. De Eindhovenaren liepen verder uit in de volgende minuten. Lazovic maakte de 0-6, Kone de 0-7. Aissati zorgde voor de 0-8 en gaf de assist voor de 0-9 van Lazovic. Arouna Kone zorgde vervolgens voor de tiende.

Volg het duel in de PSV Chatbox

Opstelling PSV 1e helft:
Gomes, Kromkamp, Addo, Salcido, Rajkovic, Simons, Afellay, Bakkal, M?ndez, Perez en Reis.

Opstelling PSV 2e helft: Roorda, Alcides, Marcellis, Da Costa, Zonneveld, Feher, Rajkovic, Aissati, Lazovic, Kone en Zeefuik