Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV en VVCS boos op Joop Brand

1 augustus 2007 21:43

Verslaggever: RvN

In Voetbal International staat te lezen dat bij PSV boos is gereageerd op de kritiek die Joop Brand vorige week lanceerde in VI. Brand hekelde het beleid van PSV dat de goede jeugdspelers weg zou jagen door te weinig geld te betalen danwel onwetende ouders zover te krijgen zo'n contract te tekenen. Volgens VI heeft PSV Joop Brand inmiddels de toegang tot De Herdgang ontzegd.

Ook de VVCS hekelde in de uitgave van Voetbal International de uitlatingen en werkwijze van Brand. Volgens VVCS was het Brand die in zijn vorige functie als Hoofd Opleidingen bij PSV jeugdspelers juist dit soort contracten gaf en vond dat ze in zichzelf moesten investeren. Diezelfde Brand probeert volgens de VVCS nu in een functie als spelersmakelaar jeugdspelers van Vitesse en PSV (Olivier ter Horst wordt genoemd) weg te lokken bij de VVCS met de boodschap dat hij ze wel naar Engeland kan brengen.

Meer op




Tags

brand vvcs joop hekelde engeland herdgang horst jagen lanceerde lokken onwetende spelersmakelaar toegang vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage