Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: veel vertrouwen in deze groep

8 augustus 2007 18:45 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet op PSV.nl weten veel vertrouwen te hebben in de nieuwe groep. ?Het elftal is iets veranderd. Belangrijke jongens zijn er om verschillende redenen er niet meer bij. Maar we hebben enorm veel vertrouwen in de groep die er op dit moment staat. Ik vind dat we heel goed ingekocht hebben, met een goede mix binnen de selectie van jong en oud. De gemiddelde leeftijd is iets omlaag, die is nu 24,5 jaar en de selectie bestaat uit 28 spelers. Op het eerste gezicht misschien iets te groot, maar tot aan 31 augustus kan er nog een en ander gebeuren. Op dit moment blijft de groep zoals hij nu is. We zijn vier weken onderweg en werken deze vijfde week naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal toe. Ik vind het een prima voorbereiding tot nu toe. We moeten niet kijken naar uitslagen ? niet positief of negatief ? en er is ook geen superstemming na ons optreden in Moskou. De winst d??r was dat we een goede stap hebben gezet. De duels met Real Madrid en AC Milan zijn fantastische momenten geweest, goed voor het vertrouwen en voor de jeugd.?

Meer op PSV.nl




Tags

koeman jong madrid milan superstemming

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom alchemist anthony bakayoko basarnhem brobbey depay dijk frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen nederland oostenrijk oranje reijnders ring rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse voetbalprimeur weghorst xavi