Transparent
Inloggen
Sluiten

Transferbudget afhankelijk van resultaat Ajax vanavond?

29 augustus 2007 15:16

Verslaggever: RvN

Vanavond speelt Ajax de beslissende wedstrijd in de strijd om kwalificatie voor de Champions League tegen Slavia Praag. Na de 0-1 nederlaag in eigen huis zal Ajax in Praag moeten winnen om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Het resultaat van Ajax is van groot financieel belang voor PSV. Mislopen van kwalificatie door Ajax zou voor PSV betekenen dat ze net als vorig seizoen aanspraak kunnen maken op het volledige Nederlandse deel van de marketingpot van de Champions League. Afhankelijk van de prestaties kan dat oplopen van een extra vijf tot tien miljoen euro. Een dergelijke meevaller zou meegenomen kunnen worden in de afweging hoeveel het nog zou kunnen uitgeven voor versterkingen. De begroting kan immers omhoog door de zekerheid van de extra miljoeneninkomsten.

Meer op




Tags

kwalificatie praag transferbudget aanspraak marketingpot meevaller miljoeneninkomsten slavia uitgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte