Transparent
Inloggen
Sluiten

Reker: uitschakeling Ajax desastreus

30 augustus 2007 17:59 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Algemeen directeur Jan Reker noemde de uitschakeling van Ajax desastreus voor het Nederlandse voetbal. "Dit is h??l slecht voor het Nederlands voetbal?, stelde Reker glashard vast. ?Allemaal landen die bij ons in de buurt zitten op de ranglijst, zoals Schotland en Rusland, hebben allemaal twee deelnemers. We scoren dus minder punten en dat gaat ons op den duur opbreken. Het is desastreus dat Ajax er weer niet bij zit.?

Reker neemt daarin niet mee dat in de UEFA Cup makkelijker punten te verdienen zijn. Zo verdiende AZ vorig seizoen meer punten voor Nederland dan PSV dat de kwartfinale van de Champions League haalde.

Meer op PSV.nl




Tags

reker desastreus glashard nederland rusland schotland uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte