Transparent
Inloggen
Sluiten

Ezquerro ook nog in beeld?

31 augustus 2007 09:42

Verslaggever: RvN

Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportivo zou Santiago Ezquerro Mar?n in beeld zijn bij PSV als mogelijke versterking. Ook zijn oude club Athletic de Bilbao zou weer in de race zijn voor de 30-jarige aanvaller van Barcelona. Beide clubs zouden hem alleen willen als Barcelona hem transfervrij laat gaan.

Of PSV na het aantrekken van Koevermans nog een speler op het oog heeft is natuurlijk maar zeer de vraag. Koeman zinspeelde er deze week echter nog op dat PSV mogelijk nog twee spelers zou gaan halen. Meer waarschijnlijk is dat hij een van de opties was, die mislukte, waardoor PSV alsnog voor Koevermans ging.

Profiel: Ezquerro

Meer op




Tags

ezquerro barcelona koevermans athletic bilbao deportivo koeman mar mundo santiago zinspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage