Transparent
Inloggen
Sluiten

Jovanovic: PSV absolute top

31 augustus 2007 10:24 - Het Nieuwsblad

Verslaggever: RvN

Standard Luik wees een aanbod van PSV op Jovanovic af. Dat bedrag zou tussen de vijf en 6,5 miljoen euro hebben gelegen. Volgens de spits zelf heeft PSV hem 17 keer bekeken. "PSV is me zeventien keer komen scouten alvorens het een bod op mij heeft uitgebracht. Zeventien keer! Niet altijd dezelfde mensen natuurlijk. Het begint bij de eerste scout, dan de tweede, dan de derde en uiteindelijk de technisch directeur. Dat is de manier waarop topclubs werken. Als je vijf goede matchen speelt en dan ??n slechte, is die club niet meer ge?nteresseerd. Ik spreek over de absolute top, ploegen die elk jaar de Champions League spelen en waar ik ook naartoe wil."

"Ik weet dat ik top moet spelen om de Europese top te halen. Als ik Standard verlaat, zal het alleen voor een topclub zijn. Voor mij is PSV zo'n club. Het speelt elk jaar in de Champions League en zit vaak bij de laatste zestien, zelfs de laatste acht. In tegenstelling tot bijvoorbeeld PSG behoort PSV wat mij betreft tot de top tien van Europa. Kezman, Romario, Ronaldo - ze scoorden er allemaal dertig keer in een seizoen. Voor aanvallers is de Nederlandse competitie een makkelijkere competitie dan de Belgische."

Meer op Het Nieuwsblad




Tags

jovanovic standard kezman luik makkelijkere matchen nteresseerd psg romario ronaldo scouten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte