Transparent
Inloggen
Sluiten

Iwan hekelt houding PSV

7 februari 2001 02:32 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: NvdL

De bij Trabzonspor op een zijspoor belandde Tomek Iwan, haalt vanmorgen in het Algemeen Dagblad uit naar PSV. Niet alleen de Turkse club is de veroorzaker van zijn vervelende situatie, ook PSV krijgt er van langs. De Poolse middenvelder komt niet meer aan spelen toe in Turkije nu het nieuwe managment het niet in hem ziet zitten. De Turkse club hangt inmiddels echter een prijskaartje van ??n miljoen gulden om zijn nek, iets wat volgens Iwan veel te veel is. Hierdoor wordt hij naar eigen zeggen veel te duur voor andere clubs welke in hem geinteresseerd zouden zijn.

PSV bedong bij de transfer een som van zeshonderd duizend gulden, maar volgens de Pool had hij met PSV afgesproken dat hij na 1 januari transfervrij mocht vertrekken. Volgens Peter Fossen namens PSV is daar nooit sprake van geweest maar maakte PSV enkel duidelijk mee te willen werken aan een transfer.

"Er is een zakelijke deal gesloten met Trabzonspor. Iwan heeft keurig zijn handtekening gezet onder het contract. Alle partijen waren tevreden. Nu het niks is geworden in Turkije, moet Iwan niet de schuld doorschuiven naar ons", zo luidt de officiele reactie van PSV.

Volgens Fossen zou PSV inderdaad bij een overgang naar een Nederlandse club de Pool transfervrij hebben willen laten gaan, uit het oogpunt van relatieverbetering, nu het echter om een buitenlandse club ging was dat geen optie. Trabzonspor was vrij snel bereid het benodigde bedrag neer te leggen.

Iwan wil graag weer terug naar Nederland, zijn verblijfsvergunning loopt af in 2004, tevens heeft hij een aanvraag lopen om de Nederlandse nationaliteit te verkrijgen.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

iwan trabzonspor fossen gulden hekelt pool turkije bedong benodigde keurig managment nationaliteit nederland oogpunt prijskaartje relatieverbetering tomek verkrijgen veroorzaker zeshonderd zijspoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage