Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman niet blij met kritiek Foppe de Haan

12 september 2007 18:47

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet in Voetbal International weten dat hij niet blij was met de kritiek van Foppe de Haan over Aissati. "Dit vind ik niet verstandig van Foppe. Vorig jaar zei hij ook al iets over Ibrahim Afellay, nu gebeurt dus weer hetzelfde. Aissati ontwikkelt zich bij PSV en niet bij Jong Oranje, het is dan ook niet aan de bondscoach zich op deze manier uit te laten. Ik heb hierover gesproken met Ismail. Die is er zelf ook niet bij mee. Het gevolg is dat iedereen er nu weer bovenop duikt."

Vooral over de positie waarop Aissati in Eindhoven wordt opgesteld zette De Haan z'n vraagtekens. Koeman in VI: "Wij weten ook wel dat hij geen linksbuiten of rechtsbuiten is. Daarom speelt hij bij ons ook als vierde middenvelder. Maar goed, binnenkort zullen we wel contact hebben met Foppe."

Meer op




Tags

foppe haan koeman aissati afellay duikt ismail jong linksbuiten oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman