Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV loyaal aan kleine clubs

12 september 2007 20:43

Verslaggever: RvN

Volgens Voetbal International is PSV vooralsnog loyaal aan de kleinere clubs voor wat betreft de verkoop van tv-rechten. Tot nu toe werden die als een pakket verkocht aan een televisiestation. Ajax en AZ willen echter de tv-rechten van hun eigen wedstrijden zelf verkopen om er meer geld uit te halen. Zij zouden inmiddels dreigen om dit los van de Eredivisie CV te doen. De directeur van Ajax gaf in het artikel aan beduidend meer geld uit de tv-rechten te willen ontvangen dan bijvoorbeeld PSV krijgt omdat de aanhang veel groter is.

Reker: "Wij stellen ons heel co?peratief op. De competitie speel je met 18 clubs en niet met vier clubs. Natuurlijk moet de verdeelsleutel wel goed zijn, maar PSV is gebaat bij een sterke competitie. Dat kan alleen maar als er voor iedereen een acceptabele verdeling uitkomt."

Meer op
Tags

aanhang acceptabele dreigen eredivisie pakket peratief reker televisiestation verdeelsleutel verdeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern brobbey chuba doeki espn feyenoord gerets koki oost oranje pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner