Transparent
Inloggen
Sluiten

Anderlecht zou Oyen willen blijven huren

7 februari 2001 20:22

Verslaggever: RvW

Spannende tijden dringen aan voor de PSV huurling Davy Oyen. Vandaag moest hij verschijnen bij zijn dokter om te kijken in hoeverre hij hersteld is van zijn (zoveelste) blessure. Binnen enkele weken staat er een gesprek op het programma tussen Anderlecht en PSV over de toekomst van Oyen. De Belg speelt al bijna 2 jaar op huurbasis bij Anderlecht maar kon door blessures nauwelijks uitkomen voor de club. Volgens Het Nieuwsblad zou Anderlecht Oyen nog een jaar willen huren van PSV om te bekijken of Oyen daadwerkelijk weer fit wordt. Anderlecht heeft dat nog niet bevestigd. het lijkt waarschijnlijk dat ze daarvoor eerst nog het onderzoek dat Oyen vandaag had wilden afwachten.

De Belgen hebben een optie tot koop op de linksback maar zullen Oyen in deze fase zeker niet zomaar willen kopen. Onduidelijk is wat PSV van plan is met Oyen. Oyen zelf heeft al laten weten het liefst bij Anderlecht te blijven. 'Maar ik heb er begrip voor als Anderlecht na 2 jaar blessures afziet van een contract' aldus Oyen.

Meer op




Tags

oyen anderlecht afziet dokter nieuwsblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte