Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: resultaat geeft ruggesteuntje aan elftal

19 september 2007 23:01

Ronald Koeman sprak na afloop over een hele moeilijke wedstrijd tegen een goede tegenstander. "In het begin waren we te afwachtend. Later ging dat beter en dan zijn ze kwetsbaar. We kregen enkele goede kansen en na rust ging het beter met de goals. Zij kregen ook een aantal goede kansen. In de laatste seconde kon het zelfs zomaar 2-2 worden."

"We hadden toch een hoop andere jongens en voor hen geeft de Champions League een stukje extra spanning. Het elftal was niet zo vast als dat van CSKA Moskou dat vrij offensief speelde met de sterke aanvallers en de backs die bijsloten. In de omschakeling zijn ze wel kwetsbaar. Met Perez ging het wat dat betreft beter. Hij brackt meer voetbal en rust. We moeten op dit niveau slimmer worden. In dat opzicht kunnen we nog wel wat leren. Voor jeugdige spelers is het ook niet makkelijk op dit niveau. Maar het resultaat geeft een ruggesteuntje en rust. Van hieruit moet het beter worden."




Tags

koeman ruggesteuntje kwetsbaar afwachtend bijsloten brackt cska hieruit jeugdige offensief omschakeling perez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman