Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verslaat Feyenoord met 4-0

23 september 2007 16:17

PSV heeft een uitstekende zege behaald op Feyenoord. In het Philips Stadion werd het 4-0 voor PSV. Die score was zeker niet geflatteerd, PSV liet kansen op een hogere score liggen.

Voor rust nam PSV al afstand genomen van Feyenoord. Halverwege stond het 3-0. Kenneth Perez scoorde twee keer, Edison Mendez zorgde tussendoor voor de 2-0. Met name de doelpunten van Perez waren van grote klasse. De eerste goal was een volley vanaf de zijkant van het veld, die in de kruising terecht kwam. De tweede was zo mogelijk nog mooier. Van 18 meter schoot de Deen de bal snoeihard langs doelman Henk Timmer. Via de paal belandde de bal in het net.

In de tweede helft had PSV diverse mogelijkheden om verder uit te lopen. Met name Lazovic verzuimde dat, een keer schoot hij op de paal. Datzelfde deed overigens ook Jonathan de Guzman. Invaller Koevermans bepaalde de eindstand vlak voor het einde echter nog op 4-0.




Discussieer mee op de forums


Tags

feyenoord perez edison geflatteerd guzman jonathan koevermans kruising lazovic mendez snoeihard timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage