Makkelijke bekerzege tegen Jong Heerenveen

26 september 2007 21:52

PSV heeft het duel in de tweede ronde van de KNVB beker makkelijk gewonnen. Tegen Jong SC Heerenveen won PSV met 0-3. In de blessuretijd van de eerste helft kwam PSV via Reis op 0-1. Na rust liep de ploeg snel uit naar 0-3 via doelpunten van Perez en Koevermans. Het doelpunt van Perez was opnieuw een prachtige van afstand. PSV geloofde het daarna wel en Heerenveen kon geen vuist meer maken. Alves deed mee bij Jong Heerenveen en was een gevaar voor de verdediging van PSV. Ze konden hem echter wel van scoren afhouden. Perez was opnieuw de leider van de ploeg met een doelpunt en twee assists.