PSV laat punten liggen in Breda: 1-1

29 september 2007 21:23

Net als vorig seizoen is PSV in Breda niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. PSV liet de zege vooral in de eerste helft liggen. De ploeg had goede kansen om op voorsprong te komen, maar benutte die niet. Ook mocht de ploeg aanspraak maken op een strafschop toen Lazovic onderuit werd gehaald, Haverkort wilde daar niet aan. In de loop van de tweede helft werd het steeds moeilijker. Eerst kwam NAC op voorsprong via een doelpunt van Amoah. PSV kwam nog wel langszij via Perez. Koeman had daarvoor nog een extra aanvaller ingebracht in de persoon van Koevermans voor Addo. Na de 1-1 zette NAC echter druk voor de winnende treffer en was de club uit Breda daar het dichtste bij.