Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman gaat niet juichen tegen PSV

1 oktober 2007 20:05 - UEFA.nl

Mateja Kezman speelt morgen eerst nog in en tegen Moskou maar de trip waar de oud-PSV'er nu al echt naar uitkijkt is die naar Eindhoven. Tussen 2000 en 2004 werd Kezman een legende bij PSV. Drie keer werd hij topscorer van de Eredivisie en in zijn laatste twee seizoenen scoorde hij gemiddeld meer dan 1 goal per wedstrijd. Mede daarom zal de spits niet juichen, mocht hij voor Fenerbah?e scoren in de wedstrijd tegen PSV. "Ik ben zo blij om daar heen te gaan". Het gebeurt niet zo vaak dat je de kans krijgt om in het stadion te spelen waar je grote succesen hebt geboekt, alle records brak en waar mensen van je hielden. Ik hoop op een goede wedstrijd en misschien kan ik wel een paar doelpunten maken - zonder te juichen natuurlijk!" aldus Kezman op de site van de UEFA.

Meer op UEFA.nl




Tags

kezman eredivisie fenerbah legende mateja records succesen topscorer uefa uitkijkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ramalho ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht veerman voorkennis