Transparent
Inloggen
Sluiten

Reker: regio Eindhoven moet uitbreiding stadion betalen

3 oktober 2007 15:20

Verslaggever: BvT

In Voetbal International spreekt PSV-directeur Jan Reker over de mogelijke uitbreiding van het Philipsstadion met het oog op het organiseren van het WK 2018. Reker vindt dat de uitbreiding van minimaal vijfduizend zitplaatsen tot het FIFA-minimum van veertigduizend betaald zou moeten worden door de regionale overheden: "Als de stad en de regio willen dat het WK naar Eindhoven komt, moeten zij ook de financi?n op zich nemen. Wij willen graag meedenken en voorop lopen, maar De Kuip en De ArenA zijn ook betaald met overheidsgeld".

Volgens Reker is de uitbreiding van het stadion, die waarschijnlijk neer zou komen op het verhogen van de Oost- en West-tribunes, "voor PSV niet zo belangrijk, maar wel voor de regio". Nederland en Belgi? zouden samen mee kunnen dingen voor het WK 2018, maar hiervoor dient aan bepaalde voorwaarden te worden voldaan.

Meer op




Tags

reker arena belgi fifa kuip minimum nederland oost overheden overheidsgeld philipsstadion veertigduizend verhogen vijfduizend west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage