Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen Willem II supporters door boycot

3 oktober 2007 16:32

De supporters van Willem II hebben unaniem besloten om de wedstrijd PSV-Willem II te boycotten. Dit betekent dat er op 6 oktober geen Willem II-supporters afreizen naar Eindhoven.

De lokale overheid in Eindhoven heeft besloten dat Willem II-supporters alleen met een verplichte buscombi en in het bezit van een uitkaart de wedstrijd kunnen bezoeken. De supporters vinden dat deze opgelegde vervoerswijze buitenproportioneel en ongefundeerd is. De wedstrijden tussen PSV en Willem II in Eindhoven verlopen de laatste jaren zonder enige wanklank. De supporters van Willem II zijn van mening dat hun goede gedrag in Eindhoven in de laatste jaren tot een versoepeling van de vervoersregeling zou hebben moeten leiden.




Tags

boycot boycotten buitenproportioneel buscombi ongefundeerd overheid uitkaart unaniem versoepeling vervoersregeling vervoerswijze wanklank

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte