Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem II en PSV gaan in overleg met elkaar

6 oktober 2007 12:05 - Supportsclub Willem II

De directies van Willem II en PSV zullen rondom de eredivisiewedstrijd van beide clubs met elkaar een eerste aanzet geven om tot een breed gedragen vervoerregeling voor supporters naar uitwedstrijden te komen. Op 13 september jl. besloot de Supporters Advies Raad van Willem II, waarin de Supportersclub Willem II, de stichting KingZine en de onafhankelijke supporters zitting hebben, de combiregeling naar de uitwedstrijd tegen PSV op 6 oktober te boycotten.

PSV dreigde bij het wegblijven van Willem II-supporters de beschikbare kaarten voor het uitvak aan eigen supporters te verkopen, hetgeen bij de Willem II supporters in het verkeerde keelgat schoot. Om escalatie en verdere problemen te voorkomen, is er de afgelopen dagen intensief overleg gevoerd door PSV, Willem II en de Supporters Advies Raad, waarbij de KNVB een bemiddelende rol heeft gespeeld. Alle partijen zijn het erover eens dat het betaald voetbal niet gebaat is bij negatieve publiciteit in het algemeen en rond deze wedstrijd in het bijzonder.

Willem II en de supporters zien af van een protestactie in Eindhoven. Het leeg blijven van het bezoekersvak geeft al een duidelijk signaal, namelijk dat de supporters zich niet kunnen vinden in de opgelegde combiregeling. Beide clubs zullen in hun media-uitlatingen rondom deze wedstrijd aangeven dat zij het betreuren dat er dit jaar geen Willem II-supporters zijn en dat men in overleg is met elkaar en de lokale autoriteiten om dit voor volgend jaar te voorkomen.

Meer op Supportsclub Willem II




Tags

combiregeling bemiddelende bezoekersvak boycotten directies escalatie keelgat kingzine knvb protestactie publiciteit supportersclub uitvak vervoerregeling wegblijven zitting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte